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ねこファームで丸々と大きく育ったキャベツ。
お弁当に入れたいけれど、炒め物は飽きたし、ひき肉のロールキャベツばかりじゃ芸が無いし…。
そこで、紅鮭のロールキャベツを作ってみました。
焼いた紅鮭をホワイトソースにからめた野菜と一緒にキャベツで包み、牛乳のスープで煮込んで出来上がり。
創作は成功よりも失敗が多い中、これはなかなか美味しかったです。
でも、ねこファーム産のキャベツは余りに肉厚で、包むのに苦労しました。
よくこんなに立派に育ったねぇー。
今日のねこ弁:
紅鮭とホワイトソース野菜のロールキャベツ
北大農園産のトウモロコシ、ホウレン草、タマネギ、ピーマン、ベーコンのバター炒め
デザート:梨

I wanted to cook the huge cabbage we harvested from neko-farm for bento.
We had meat-stuffed cabbage last week, and we had stir-fried cabbage enough.
I looked through our freezer, and decided to use fillets of sockeye salmon.
Here goes neko recipe for salmon-stuffed cabbage:
First grill the fillets of fish for the number of servings.
Then, cook sliced onion, carrot, and legume with white sauce.
Make it hard so that you can wrap the sauce with grilled fish with a big leaf of cabbage
(one fillet for one wrapping).
Then, cook the stuffed cabbages in milk-base soup.
Well, after using three huge leaves, my cabbage still looks a whole...
Today's nekoben:
sockeye salmon and veggies in white sauces, stuffed in cabbage leaf
local corn, stir-fried with bacon, onion, and green pepper
Dessert: pear