でも、味が薄くて病院食みたくなっちゃいました。
味噌漬のお味噌を多めに作って野菜にかけてあげればよかったな。
余り濃い味のものをつくるとご飯がほしくなるんじゃないかなー、と心配した上の策だったのですが・・・。
今日のねこ弁:
豚肉の蜂蜜味噌の漬け焼き
蒸し野菜(キャベツ・ピーマン・エノキ)
キンピラゴボウ
シーチキン入り卵焼き
デザート:グレープフルーツ
I stir-fry vegetables too often for his low-carb diet, and today,
for a change, I steamed them.
But it tasted too subtle, though I think it's better than tasting strong when you eat it
without rice.
So my challenge continues: how to cook vegetables for everyday bento that fill in the space of rice.
Today's nekoben:
baked pork in honey and miso sauce
steamed vegetables (cabbage, green pepper, onion)
burdock and carrot cooked in soy sauce
baked and rolled egg with tuna
Dessert:grapefruit