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週末、遊びすぎてアップが遅れました。
金曜日のお弁当です。
できるだけ季節の野菜を食べようと思っているので、ナスはずっと我慢していました。
もちろん、まだまだ早いのですが、今回解禁しました。
自分で野菜を作っていると、野菜のできる季節がわかります。
最近は季節などに関係なく、スーパーにあらゆる野菜が揃っていますから、
なかなか旬がわかりずらくなりましたね。

今日のねこ弁:
寒天ごはん
ナスと挽肉のピリ辛みそ炒め
イワシの醤油煮
トマトと魚肉ソーセージの炒め物
白花豆
デザート:りんご

We had so much fun over the weekend.
And my work, including the web-log updating, is all behind.
So, this is what we had for lunch on Friday last week.
We haven't eaten eggplants since the last autumn, for I try to cook vegetables in season.
I learn vegetables' season from the neko farm.
For most of the people whose life has nothing to do with farming,
vegetable's season would be clueless.
They have everything on the shelves at the supermarkets all through the year.

Today's nekoben:
kanten rice
egg plant and minced pork in spicy miso
sardine cooked in soy sauce
stir fried tomato and fish sausage
sweet white bean
Dessert: apple