イメージ 1

今朝はハンバーグ作りたての手で出勤し、
お昼ぐらいまで手がハンバーグ臭くて困りました。
臭い消しのステンレスの石鹸で洗えばよかったー。
と言うことで、今日は夫の好物のデミグラスソース味のチーズ入りハンバーグです。
チーズがなかなか上手に真ん中に入らないので、焼くと流れ出たりします。
大きなハンバーグだと簡単なのですが、お弁当用の小さなハンバーグは難しいですねー。
今日のねこ弁:
寒天ごはんとカツオふりかけ
チーズ入りハンバーグ
きのこと野菜のデミグラスソース炒め
アンパンマンポテトフライとカボチャの素揚げ
トマトとレタス

Humburger is my husband's favorite.
Here’s how I usually make it.
Mix minced meet (pork and beef), chopped onion, egg, bread crumb, and shredded carrot.
Salt and pepper.
Then, put cheese in the middle, and shape it in your palms.
Put it in to brown, add hot water and cover the pan.
When it’s done, add your favorite sauce into the pan.
This one is a Japanese version, and it tastes quite different from the American one.
Today’s nekoben;
kanten rice
cheese hamburger
mushroom and vegetables with demiglace sauce
fried potato and pumpkin
tomato and lettuce