こんにちは。 hello 안녕!
今日は最近美味しかったもの、紹介します。東京編。
Today I will introduce delicious food in Tokyo recently.
오늘은 최근 도쿄에서 먹고 맛있었던 것을 소개합니다.
東日本橋駅 躻(うつけ)
ひつまぶし竹 税込3.000円
Higashi-Nihonbashi sta. UTSUKE
hitsumabushi Take 3,000yen
히가시 니혼바시역 우트캐
히츠마 후지 3,000엔
愛知県名古屋の名物ですね。
Hitsumabushi is Nagoya(located in AICHI)'s local food.
히츠 마부시는 나고야의 명물 요리입니다.
お店は清潔感があり、お洒落な店構えでした。
The store is clean and stylish.
가게는 청결감이 있어, 세련된 가게 입니다.
ひつまぶしの食べ方、知ってますか?
Do you know how to eat this?
히츠마부시를 먹는 방법을 아십니까?
1.
Please enjoy the deliciousness of eel as it is.
그대로 아무것도 붙이지 않고 장어의 맛을 즐기세요.
2.
Add spring onions, wasabi, and shredded nori and enjoy!
김, 와사비, 파 등 양념을 넣고 즐기세요.
3.
Please enjoy it as ochazuke by pouring hot soup stock over it.
뜨거운 국물을 뿌려 차 절임으로 즐기세요.
いろんな味を楽しめるひつまぶし、大好きです。
I love Hitsumabushi because we can enjoy a variety of flavors.
여러가지 맛을 즐길 수 있는 히츠마부시, 정말 좋아합니다.


