NYミシュランシェフ考案の「廃棄食材」を使った料理。みんなで作って美味しく食べて

 

 

https://tabi-labo.com/262490/bluehilllunch

 

NYのユニオン・スクエア・パークで開催されたとあるフードイベントで、5,000食のランチが無料で振る舞われたそうです。調理を指揮したのは、今年ミシュランガイドで星を獲得した「Blue Hill」の人気シェフ、ダン・バーバー氏。メニューはラタトゥイユに野菜たっぷりのキッシュなど。さらにデザートには、バーバー氏お手製のアーモンドクッキー。

https://tabi-labo.com/262490/bluehilllunch

 

At one food event in New York's Union Square Park, 5,000 free lunches were served. The chef who led the cooking was Dan Barber, the popular chef of "Blue Hill," which was awarded a star in the Michelin Guide this year. The menu included ratatouille and vegetable quiche. For dessert, Barber will be serving his homemade almond cookies.