服部栄養専門学校1年生の時にフランス料理のテーブルマナーに行ってきました。ナイフとフォークで食べにくい料理ばっかり出てきました。その時前菜に出されたのはメロン(1/8カット・もちろん皮つき)と生ハムです。生ハムは初めて!もちろんこの組み合わせも初めて!その時以来、生ハムが大好きになりました!![]()
先週Bossからメロン丸ごとをいただいたので、メロン・生ハムを作りました!
おいしいメロン・生ハム・カマンベールチーズ・フリーズドライクランベリー
I had my very first cured ham during a table manner class on my 1st year in Uni. It was a dish of great combination of cantaloupe and cured ham. At first, I thought it is a French cuisine (I had it in a nice French restaurant, so obviously) and later that I found out that it is actually an Italian snack - Prosciutto e Melone.
My version of this yummy snack: Honeydew lemon – Prosciutto – Brie Cheese – Freeze-dried Cranberry

