居酒屋スーさん -2ページ目

居酒屋スーさん

おーい、ご飯だよ!・・・・人生を楽しもうよ


干瓢巻きは、日本の伝統的な巻き寿司の一つです。干瓢(かんぴょう)は、夕顔の実を細く削って干したもので、甘辛く煮たものを酢飯と一緒に海苔で巻いて作ります。干瓢の独特な風味と食感が特徴です。
Kanpyo Maki is a type of traditional Japanese rolled sushi. Kanpyo refers to dried shavings of calabash (a type of gourd), which are simmered in a sweet and savory sauce before being rolled with vinegared rice in a sheet of nori (seaweed). It is known for its unique flavor and texture.
稲荷寿司は、日本の伝統的な寿司の一種です。油揚げ(薄揚げ)を甘辛く煮て、それを袋状に開き、酢飯を詰めて作ります。稲荷寿司はその甘い味わいと柔らかな食感が特徴です。
Inari Sushi is a type of traditional Japanese sushi. It consists of a pouch of aburaage (fried tofu) that is simmered in a sweet and savory sauce, then filled with vinegared rice. Inari Sushi is known for its sweet flavor and soft texture.

日本人は日本語が話せれば良い❗️
そんな時代は過ぎた。
時代は目まぐるしく進歩している。
AIを使う時代だ。
そんな時代に手作り料理👨‍🍳



昔ながらの....お寿司



山葵かんぴょう巻きは江戸っ子の粋だ❗️



ん〜時代に逆らおうかな?

小学生の頃

ばあちゃん👵やかあさんの作った稲荷寿司やかんぴょう巻き.....美味かった❣️。