「ビールをつぎたすとなぜまずくなる?」
(1)「接待される側がビールを飲んだら、すかさずビールをつぎたす」
 接待の席には、さまざまな暗黙のルールが存在するが、そのひとつに
   というのがある。
(2) しかし、これをやられるとビールは確実にまずくなる。
(3) 理由は、ビールをつぎたすと、ビールの酸化が進むからだ。
(4) ビールは、きわめて繊細な飲み物で、ビールをグラスに注いだ瞬間から
  酸化が始まっている。
(5) ただ、最初のうちはビールの泡がふたの役割をはたしているため、急激に
   酸化することはない。
(6) ところが、ビールをつぎたすと、残っているビールをかきまわすことになり、
  さらに新しいビールと一緒に空気も入ってしまうため、いっきに酸化が進む。
(7) その結果、金属臭などが出て、風味が落ちてしまうのである。
    (Japanese, 日本語)

"Why does adding beer to an unfinished glass kill the taste ?"
(1) There are various unspoken rules when it comes to entertaining guests.
One of them is to make sure to add beer to your guest's glass as soon
as he drinks out of it.
(2) However, doing this, is certain to spoil the taste of the beer.
(3) This is because oxidation occurs when beer is added.
(4)  Beer is an extremely delicate drink that, the moment beer is poured
    into a glass, oxidation begins.
(5) However, since the foam of the beer serves as a cover in the beginning,
    immediate oxidation does not occur.
(6) But when beer is added, it will mix with the beer that is left in the glass
  and oxygen goes into the glass together with the newly added beer,
    causing drastic oxidation.
(7) As a result, the beer will smell of metal and the flavor will be lost.
   (English, 英語)