マレーシア航空 MH17 墜落当日 飛んで無い? | 茶1188のブログ

茶1188のブログ

ブログの説明を入力します。

ジム•ストーンがHPで面白い物を公開した。
ジム•ストーンHP

{9EDB150E-15AB-4204-B57B-73E13AF2461F:01}

その①
墜落当日、MH17が『CANCEL』(キャンセル)になっている。
この画面はFlightradar24というサイトからの画像であろう。
Frightradar24とは航空ファンが航空機から発信されている航空機識別信号を受診して、世界の何処を飛んでいるか知って楽しんでいるサイトのようである。お目当ての飛行機がいつ離陸し、どのルートを通り、いつ着陸したか、ほぼリアルタイムで表示されるようだ。

これが事実だとすると、離陸していない旅客機が墜落した事になる。

では、墜落した飛行機は、何なのでしょうか?

はい、ここでピンときた方、たくさんいますね。

行方不明のまま、早々と捜索を打ち切られ、忘れさられそうになっていたMH370なのでは?と。

その②
軍隊指揮官:乗客は離陸のだいぶ前に死んでいた
(Military Commander: Passengers dead long before plane took off)

The bodies were dead for days before the flight and smelling of rot according to top military commander at the scene, which would be expected if they were actually from flight 370. They would have been loaded on the plane dead to make sure no one could speak about what went on.

軍隊指揮官の感覚では現場の死体の臭いからして、フライトの前から死んでいた。それらの死体は実際はMH370のものであろうと推測する。死体は何処へ行くかわからないまま、何も言わずに積まれた。


とのこと。

My comment: This strongly supports MH370 as being the real shoot down plane, with all passengers dead long before and probably being taken off of ice and loaded into the plane for final disposal. If a body is already dead before a crash, crash damage will not show up the same way it will with live bodies. This is probably why so many of the bodies in the wreckage do not show serious burns or blood. A good example of this effect is to take a piece of chicken and throw it in a hot pan for a few seconds. If you remove it from the hot pan within a short time, it will look totally uncooked. Yet if you put your hand on that hot pan for even half a second, it will be badly burned, and show it. Live flesh shows injury easily because of the way living cells respond to injury. If the bodies were dead for days and possibly loaded onto the plane well chilled it would explain a lot about their relatively undamaged appearance in the wreckage.

ジム本人のコメント:
最終処分の為に、離陸の前に死んでいた凍らせた死体を乗せ、撃墜された飛行機はMH370であることを強く立証する。
事故の前に既に死体であったなら、生きている時の損傷と違う。それらの死体の損傷は、焼け方と出血の仕方はおそらく同じでは無い。
分かり易い例えは、熱したフライパンに鳥肉を数秒乗せる。もし、数秒だけ乗せてもほとんど料理されない。もし、あなたの手を0.5秒乗せたら酷い火傷になります。新鮮な生きている物は、簡単に傷つく。それは細胞が傷つくことに反応するからです。
何日か前に死んだ死体が冷やされていたなら、残骸は比較的ダメージの少ない状態を表す。


(訳が下手で分かりづらかったら、申し訳です。)

今後も、ジムの情報を注視します。