Reservations Required! Fully Booked Michelin Rated Japanese Restaurant
This Michelin rated restaurant on the outskirts of Saga prefecture requires reservations way in advance because he can only keep up with so many customers at a time. His delicious all fresh ingredients bring an authentic taste to his spectacular Japanese food. 🏠 Restaurant Name: Gyosanjin 📍Location on Google Maps: http://bit.ly/3IqPmgT 🛍️NEWLY OPEN!🎉Japanese food craftsmen store! Shop Japanese handmade crafts at our online store! https://shop.japanese-food-craftsman.... 🧧Sign up to our newsletter below for more background stories on our videos, our project and team and information on Fukuoka and Japan! https://shop.japanese-food-craftsman.... 🎁 Our merchandise store opened! Buy Yatai shirts and other fun items! Link: https://www.youtube.com/@Japanesefood... 🏡Check out the lodgings our channel manages in Fukuoka city! Website Link: https://www.shokuemon-yado.com/ ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー 📁 POPULAR Japanese Food Craftsman Selected Videos 📁 https://youtu.be/BtaPTeT5b90 Fastest Worker of Japanese food stand in Japan https://youtu.be/aBzdqioFvh8 OVERWORKED? JUST 3 Hours of SLEEP for this Ramen Yatai Owner https://youtu.be/ETJQWgm_R2w Yo Yo! Young CHARISMATIC chef's EGG MAKING SKILLS! https://youtu.be/thWA7MJDtYA HIDDEN Ramen shop! Young Couple COMPLETELY transform their HOME! 0:00 Intro 1:16 Restaurant Only Reachable by Boat 3:22 Sea Snails and Abalone 5:22 Setting the Table With Care 6:07 Starting Preparations 8:50 The Cook's Crooked Fingers 10:21 From Simmered to Fried Dishes 12:20 Polite Farewell 13:56 Interview in Sign Language #japanesefood #sushi #michelin
Japanese food craftsman
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A secluded sushi restaurant that can only be reached by boat is featured in the Michelin Guide
■魚山人 住所:佐賀県東松浦郡玄海町仮屋高岩
電話:0955-52-2733
営業時間:予約のみ
昼の部 12:00~
夜の部 17:00~
※1日(昼1組、夜1組)2組限定・4名以上(合い席でも良いなら2名可)最大20人まで
定休日:不定休
コース:5000円 6000円(ウニ・アワビ付き)
交通手段:博多駅より地下鉄空港線~JR筑肥線で西唐津まで80分、
快速あれば60分
西唐津駅前から東洋バスで金の手まで30分、
さらに乗換え仮屋までバス6分または徒歩25分
そこから魚山人の船に。
唐津より玄海町方面へ車で30分 仮屋漁港より船(店主送迎)で10分 仮屋漁港で待ち合せ(着いたら連絡) 佐賀)
船でしか行けない秘境の寿司屋『魚山人』
A hidden sushi restaurant that can only be reached by boat
現76歳の吉田博大将は長年漁師を生業としていた。
還暦になり、料理を通じてお客様に喜んでもらいたいと思うようになり、一念発起、生まれ育った場所で『魚山人』をオープンするも、、 佐賀の秘境にお客が来るはずもなく閑古鳥がなく毎日。
オープンして半年後、
たまたま「ラ・ロシェル」のオーナーの坂井宏行シェフが来店。
大将が出す料理に感銘を受け、
たくさんのメディアで「魚山人」の素晴らしさや吉田大将の料理に対しての姿勢、
お客様への思いを話したところ、
予約が殺到!
16年経った今でも、予約が取れないお店に。
大将の吉田さんは、心筋症を患いながらも、
「お客様が喜んでもらうためにやれるまでやりますよ」とのこと。
16年間ほとんど休むことなくお客様を受け入れている。
「魚山人」ならではの『古代赤米の秘境握り寿司』は大人気!
『ミシュランに載った秘境の隠れ家レストラン』
おすすめしない理由はありません!
鮨・寿司専門 【Japanese sushi