コンビーフ、食べたことある?
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今日はコンビーフの日; コンビーフ、食べたことある?
マンハッタンでは、最近では、伝統的な、ユ**人のデリカテッセンは、
超・少なくなっておりますが
4年前に、惜しくも閉店しました、
“カーネギー・デリー”
は、いちばん有名でした。
12月になりますと、アメリカの”いなかっぺ”
お上りさんたちは、一生に一度、マンハッタンに、観光に来るのが、
アメリカ人の定番で、その一つは、
以前何度も12月にブログしました、
”ラジオシティー・クリスマス・ショー”です。(あの、私の大好きな、ほれぼれ致します、
”美脚”の世界一有名な、ラインダンスです)
そして、ロックフェラー・センターの巨大な、クリスマス・ツリーを見て、
たいていその前か、帰りによりますのが、”カーネギー・デリー”なわけです。
あの有名な、馬鹿デカい、パストラミ・サンドウィッチを、
注文します。一生の記念です。
12月のパリだと、プランタンや、ギャラリー・ラフィエットの、
クリスマス・ショーウィンドーを見に来るのと、似ています。
私たちの場合は、「典型的な、お上りさんが行きます」
”Lido”で、クリスマス・ショーを、ほぼ、毎年見に行きます。
東欧系の美人さんたちのダンサーさんたちの、
奇麗な”おっぱい”:を見るのが、楽しみです。
ところで、本題に戻って、
二番目に有名なのが、”Katz’s Deli" カッツ・デリーです。
これらの、ユ**人経営の、デリー(カフェ)では、
上記のパストラミのほかに、
今日のテーマの、”コーンド・ビーフ・サンドウィッチ”が、有名です。
下の写真のように、日本のコーン・ビーフとは、全然、違います。
ローストビーフの方に、似ているかもしれません。
Brad Makes Perfect Corned Beef | It's Alive | Bon Appetit
Bon Appétit test kitchen manager, Brad Leone, is back with episode 5 of "It’s Alive," and this time he’s making corned beef. Brad guides you through the process of celebrating St. Patrick's Day in style, complete with bagpipes, Guinness, dolphins and...wait, what? It may not technically be alive anymore, but we kind of just let Brad do his thing. Recipe: http://www.bonappetit.com/recipe/corn... Join Bon Appétit test kitchen manager, Brad Leone, on a wild, roundabout and marginally scientific adventure exploring fermented foods and more. From cultured butter and kombucha, to kimchi and miso, to beer and tepache, learn how to make fermented and live foods yourself. Still haven’t subscribed to Bon Appetit on YouTube? ►► http://bit.ly/1TLeyPn ABOUT BON APPÉTIT Cook with confidence using Bon Appetit’s kitchen tips, recipes, videos, and restaurant guides. Stay current on the latest food trends, dining destinations, and hosting ideas. Brad Makes Perfect Corned Beef | It's Alive | Bon Appetit