この世に生きていた証を何か残そうと思っていた。もう生きるのが嫌になったのです。私は何も出来ないのだが、わたしの宮殿の巨大なキッチンでラーメンを作る事は幕府から許された。この宮殿で作られているラーメンを人は「ムル宮殿ラーメン」と呼ぶのであった。

そげな最近のムル宮殿ラーメンを紹介して欲しいと川口くんが私に言うので、
下記に御紹介する次第である。

【醤油ラーメン】

今朝は私の朝食である。私は醤油ラーメンを作り食べた。私は、ロースト豚肉(チャーシュー)、komatsuna、大豆豆もやし、chineseたけのこ(人ma)〈乾燥された沸かされた卵〉negiの区域を使った。それは非常に旨かった。 私は、私が眠っているだけのbusy.である。眠りたくないのに眠って島牛、眠りたいのに眠れないのである。

【味噌ラーメン】
今日は日曜日である。今日は私の休日である。
私はムルロビンソン宮殿で味噌ラーメンを作り、食べた。朝食と昼食を兼ねて出すこの味噌ラーメン。私は多くの野菜によって味噌ラーメンを呼んだ。それは今年の最初の味噌ラーメンであった。
私は地獄で感銘を与えられた。私は、豚ひき肉、キャベツ、頸動脈波、negi、大豆芽、nira、shimeji及びきしんだショウガ及びきしんだニンニク、kikurageキノコを使った。私はkikusuiのchineseヌードルを使い、味噌がSapporo.Seasoningから作られた!hondashi、EXチキンスープ。味噌ラーメンは札幌特色である。それはまさしくそのdelicious.Itであった 最もよいtaste.My血であった 味噌で作られる 。あなたはしなければならず、味噌ラーメン 日本に来るドキドキ を食べた。

【タンメン】
昨日のディナー。野菜はMURU ROBINSON宮殿の莫大な冷蔵庫で早く、誰もが、食べるために話した。このままでは死んでしまう。従って、黄褐色の人がタンメンと名付けられては作られて、食べられた。

わたしの子供の頃の話だが、故郷の埼玉県越谷市のキャベツとニンジンは燃やされて、negi、ピーマン、shiitakeキノコ、ニラ、豚肉のキュウリ歯により売られた乾燥沸騰卵およびキンギョ市場の皿は使われた。バジルはその口において押さえられた。それは非常に旨かった。それは、虹の他の側で彼を取り、止まる嗜好であった。殺されても文句は言えない。

【豚骨ラーメン】
今日は私の朝食である。私は、博多長浜マルタイの豚骨ラーメン を作り、食べた。企業Marutaiは、作る とすぐに Imajukuaoki、ニシ-ku、福岡市、福岡で基づくセンターのヌードルセンター 食品加工会社である。あなたは、「味の円赤フエダイ」の商標名によって名前を知っている。

製造工場は唐津市、サーガ県である。日本人、主に福岡市、福岡で作られた豚肉骨スープおよびまっすぐなhosomenに基づき、博多ラーメンにされたラーメン。それは、主に福岡エリアのラーメンの特色店、中国のレストラン、および露店で提出した。Marutaiラーメンの2つの食事が入るフットプリントラーメン。トッピングが、沸騰煮卵、セキモトのロースト豚肉(チャーシュー)、キクラゲ(増量)、万能なnegi、紅に漬けられたショウガ、および白いゴマを乾燥している。それは旨かった!一番この世で美味しいものは博多ラーメンだと川口くんは言っていた。もうかれこれ34年前の話である。私は博多に戻りたい。

【担々麺】

今日の朝食。日清食品(ニッシンツール多くと怠惰)の冷凍された食物とratsushoutanmenの黄褐色の担々麺は作られて、食べられた。焼津市、日清食品に冷淡な企業のための大阪都市という淀川区の静岡に工場がある。

冷凍チンゲンサイ(あごgeフェスティバル)増大し、改造される!それが、下の後ろを持つ柔軟なおよび中間の見事さ直線的ヌードルであったこと ゴマを製粉することに追加した 、およびそれが研がれて、ゴマが贅沢に使われた厚い黄褐色のスープ。凍結することによって装備されているトッピングは、あごハクサイ、ネギ、水、キクラゲ、豚肉、および中国のピクルス(ザーサイ)において沸騰しているたけのこである。
私は、私の口、増大したキクラゲおよび挿入された多才なニラおよび白いゴマのこれ、保持されたshiitakeキノコ、およびネギのための炒められたタマネギとニラと日焼けした。別のスパイスによって付属していた花のトウガラシ(赤いチリペッパー、全体のトウガラシ、および花のトウガラシ)。従って、私は私の口にもった。辛さレベルは3であり、しびれレベルは2であった。それは旨かった!


This morning's my breakfast. I made and ate ramen. I used roast pork,komatsuna, a lot of soy Bean sprouts chinese bamboo shoot(Men ma), seasoned boiled egg,negi. It was very delicious. I'm busy. I'm only sleeping. Today is Sunday. Today is my holiday. I made and ate Miso ramen at Muru Robinson palace. This miso ramen that serves both breakfast and lunch. I called Miso ramen with plenty of vegetables. It was first miso ramen of the year. I was impressed. I used ground pork, cabbage,carot, negi, soy beans sprout, nira, shimeji mushroom,grated ginger and grated garlic, kikurage mushroom. I used kikusui's chinese noodle ,made from Sapporo.Seasoning was miso! hondashi, EX chicken soup. Miso ramen is Sapporo specialty. It was very delicious.It was the best taste.My blood is made of miso. You must ate Miso ramen come to Japan.Yesterday's dinner. Vegetables were early in the huge refrigerator in a MURU ROBINSON palace, and everyone told to eat, so Tan men was made and eaten. Cabbage and carrot were burned and the seasoning boiling egg sold by a cucumber tooth of negi, green pepper, shiitake mushroom, Nira, pork and dish of a goldfish market was used. Basil was held in its mouth. It was very delicious. It was the gusto which takes him in the other side of the rainbow and dies.Today's my breakfast. I made and ate Hakata Nagahama pork bone Ramen of circle red snapper. Corporation Marutai is the food processing company which makes the instant noodles the center in the center based in Imajukuaoki, Nishi-ku, Fukuoka-city, Fukuoka. You know the name by a brand name of "circle red snapper of the taste". A manufacturing factory is Karatsu-shi, Saga. The Japanese Ramen which were made Hakata Ramen based on the pork bone soup and straight hosomen made in Fukuoka-city, Fukuoka mainly. It's offered at a speciality shop of Ramen, a Chinese restaurant and a street stall in Fukuoka area mainly. The footprint Ramen by which 2 meals of Marutai Ramen are entering. Toppings are seasoning boiling egg, Sekimoto's roast pork, Jew's-ear (increase), all-around negi, red pickled ginger and white sesame. It was delicious! I'd like to return to Hakata.Today's breakfast. Tan tanmen of frozen food and ratsushoutanmen of Nissin Food Products (Nissin tool many and laziness) were made and eaten. There is a factory in Yaizu-city, Shizuoka in Yodogawa-ku, Osaka-city for Nissin Food Products freezing corporation. Chinese cabbage(Chin ge festival) is increased and remodeled! It was flexible and medium fineness straight noodles with a lower back were added to milling sesame and the thick tan soup by which it was ground and sesame was used luxuriously. A topping to be equipped with by freezing is chin Chinese cabbage, Negi, bamboo shoot boiling in water, Jew's-ear, pork and Chinese pickles. I burned with fried onion and Nira for this, held shiitake mushroom and Negi in my mouth, increased Jew's-ear and inserted all-around leek and white sesame. Floral Japanese pepper (red chili pepper, total Japanese pepper and floral Japanese pepper) attached by another spice, so I held in my mouth. The bitter level was 3, and the numbness level was 2. It was delicious!