神戸牛ステーキ「あぶり肉工房 和黒(Wakkoqu)」のブログ -2ページ目

徳島県産”菜の花(油菜)”(^^)!!"Field mustard"

神戸牛 ステーキ 「 あぶり肉工房 和黒」 坂田賢介のシェフ’s ブログ

こんばんは!!


坂田賢介のシェフ’sブログをご覧頂きありがとうございます。


今日は「徳島県産”菜の花(油菜)”」を紹介させて頂きます。

Good evening! !
Thank you very much for seeing the chef 's blog Kensuke Sakata.
Please let me introduce "Tokushima Prefecture" field mustard (rape) "" for today.


菜の花(油菜)・・・


菜の花(なのはな)は、アブラナ科アブラナ属の花の事をさします。

在来種アブラナや、セイヨウアブラナの花序や若芽が利用され、最近はコウタイサイなど中国野菜由来の新品種も登場している。

”野菜(菜っ葉)の花”という意味から 「菜の花」になった。

主な産地、徳島県、香川県、高知県、三重県など

旬は2月~3月

Field mustard (rape) ...

Field mustard (rape blossoms) refers that the flower of the family Brassicaceae Brassica.
New varieties of vegetable origin, such as China Koutaisai have appeared recently bud or inflorescence of rape and rape native species may be utilized.
It was the "rape blossoms" in the sense of "Flowers (greens) vegetables".
The main production areas, such as Tokushima Prefecture Kagawa Prefecture Kochi Prefecture Mie Prefecture

Season is from February to March



神戸牛 ステーキ 「 あぶり肉工房 和黒」 坂田賢介のシェフ’s ブログ


              ”菜の花(^^)!!”


可愛いですよね(^^)!!

"rape blossoms(^ ^)!"
Is not it cute (^ ^)! !


栄養価:βカロチンやビタミンB1・B2、ビタミンC、鉄分、カルシウム、カリウム、食物繊維などの豊富な栄養素をバランスよく含んでいます。

機能性:カロチンやビタミンCは免疫力を高め、がん予防やかぜの予防に効果が期待できるとともに、お肌を美しくする効果もあります。

また体内の塩分バランスを保つカリウムも豊富で、高血圧の予防や治療中の方の食事に大変向いてます。

鉄分も豊富ですので、貧血気味の方には積極的に食べていただきたい食材です。

Nutritional value:I contains a well-balanced nutrient-rich vitamin B1 · B2 and β-carotene, vitamin C, iron, calcium, potassium, and dietary fiber.

functionality:There is the effect you want to beautify your skin effect can be expected with the prevention of the common cold and cancer prevention enhances the immunity vitamin C and carotene.

I also lends itself very much in the direction of diet during treatment and prevention of high blood pressure potassium to keep the salt balance in the body are abundant.

It is the food that I want you to eat aggressively toward the anemic iron because it is abundant.


当店では、風土豊かな徳島県産の”菜の花”をステーキの付合せ(焼野菜)として提供しております。


神戸牛の牛脂で焼く”菜の花”は香ばしく、相性も良いために旨味を引き出してくれます。


毎年、”菜の花”を楽しみにしているお客様もいらっしゃるくらいです(^^)!!

I offer as (baked vegetables) together with the steak "rape blossoms" of Tokushima Prefecture rich culture in our store.
"rape blossoms" bake fragrant with beef tallow of Kobe beef, and I draw a taste for chemistry is good.
It is about customers who are looking forward to every year "rape blossoms" also come (^ ^)! !


”和黒”では季節感のある野菜を産地にこだわりを持ちお客様に提供しております。


美味しい物は厳選された素材をどう生かすかが、料理人の追及するところなのですよね!!


それでは皆様お誘い合わせの上、ご来店をスタッフ一同お待ち申し上げます!!


   神戸牛 ステーキ「あぶり肉工房 和黒」  坂田賢介

We provide our customers have committed to the production center vegetables with the sense of the seasons in the "wakkoqu" .
Delicious but it is a place for you to pursue the cook What or make use of the selected materials! !
So I would staff look forward to your visit on the invitation alignment everyone! !

Kobe beef steak 「WAKKOQU」Kensuke Sakata



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*参考にして頂ければと思います。

今週も”特選神戸ビーフ”熟成してます(^^)!! ”aging Kobe beef ”



こんばんは!!


坂田賢介のシェフ’sブログをご覧頂きありがとうございます。


今日は「”熟成 神戸ビーフ”」を紹介させて頂きます。


こちらも2月16日に購入後!!約5週間させ、ようやくお客様に提供できる状態となりました。


今回の”神戸ビーフ”も絶品です!!


後半に提供コース内容と販売価格を記載いたします。

Good evening! !
Thank you very much for seeing the chef 's blog of Kensuke Sakata.
I'd like you to meet, "" aging Kobe beef "" today.
This place after purchase on February 16! ! It was a state that was aged about 5
weeks, it is possible to provide to our customers at last.
This "Kobe beef" is also superb! !
I indicate the selling price and provide course content in the second half.



見事な霜降りです!!


脂のしっとり感と赤身が旨味絶品です(^^)!!


生産者は兵庫県神戸市西区押部谷町”中西牧場 中西仁”さんです。

It is the wonderful marbling! !
Lean and moist feeling of fat is exquisite taste (^ ^)! !
Manufacturer is Kobe city Hyogo Prefecture "Nakanishi Ranch Hitoshi Nakanishi"



         ”皆様ご存じかと思いますが”神戸肉之証”


厳しい審査を受け神戸ビーフに選ばれた牛肉のみに与えられます。


さて、恒例の本日の"神戸ビーフ”の提供内容と価格の発表です!!

"I think if everybody already know" Kobe beef proof "

I will be given to only beef chosen to Kobe beef subject to rigorous examination.

Well, it is announced and price offerings today of the annual "Kobe beef"! !



特選 -WAKKOQU -Special Selected KOBE BEEF


ロース 250g                           

  ¥13,700
オードブル、サラダ、焼き野菜、コーヒー (ブレッド or ライス)
250g Special Course Sirloin,Appetizer,Coffee (Bread or Rice)

ヘレ 220g

  ¥13,700

オードブル、サラダ、焼き野菜、コーヒー (ブレッド or ライス)
220g Special Selected Tenderloin,Appetizer,Coffee (Bread or Rice)

         特選和黒コース220g         ¥13,700

オードブル、スープ、サラダ、焼き野菜、デザート、コーヒー (ブレッド or ライス)
220g Wakkoqu Course,Appetizer,Soup,Dessert,Coffee (Bread or Rice)



是非、”熟成神戸ビーフ”を満喫して頂ければと思います!!

*毎回”神戸ビーフ”をご紹介させて頂いておりますが、

「北野坂本店」・「新神戸店」で半頭づつ使用しておりますので、どちらの店舗でも召し上がって頂けます。


その他のメニューはこちらをご覧ください!!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

http://www.wakkoqu.com/food.html


それでは皆様お誘い合わせの上、ご来店をスタッフ一同お待ち申し上げます!!


      神戸牛 ステーキ「あぶり肉工房 和黒」  坂田賢介

I think that if you can enjoy the "Kobe beef aging", by all means! !

* Can you eat in the shop which I am allowed to introduce every time "Kobe beef", but since I have half increments used in "Kitanozaka head shop", "Shin-Kobe shop".

Menu of other look at this! !

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

http://www.wakkoqu.com/food.html

So I would like all the staff look forward to coming to a shop together We invite everyone! !

Kobe beef steak 「WAKKOQU」Kensuke Sakata

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完成!「海鮮のゼリー寄せ」(^^)!!"Jelly of seafood" appetizer

神戸牛 ステーキ 「 あぶり肉工房 和黒」 坂田賢介のシェフ’s ブログ


こんばんは!!


坂田賢介のシェフ’sブログをご覧頂きありがとうございます。


今日は「オードブル”海鮮のゼリー寄せ”」を紹介いたします。

Good evening! !
Thank you very much for seeing the chef 's blog of Kensuke Sakata.
We introduce the "" jelly of seafood "hors d'oeuvres" today.


ゼリー寄せ・・・・


古くから有る西洋料理の調理法として”アスピックゼリー”とも言います。

神戸牛のスネ肉をミンチにして野菜等と三時間ほど煮込んでコンソメスープを作ります。

そのスープをゼラチンで固めた物が”アスピックゼリー”と言い、具材を入れて固めたり、照りを出すために食材に塗ったりと・・・様々な西洋料理に古くから活用されています。


当店では海鮮を具材にオードブルとして提供しております。


年間を通して暖かくなる季節に涼しさを味わって頂け、数あるオードブルの中でも大変人気なオードブルで有るために、季節物の定番にさせて頂いております。

Jelly, ...

I also referred to as "aspic jelly" as the recipe of Western food there for a long time.
Make a consomme soup stew about three hours and vegetables or the like to mince the shank of Kobe beef.
Called "aspic jelly" what was hardened with gelatin the soup, and it is used for a long time in Western cuisine Various ... with or paint ingredients to or hardened put the ingredients, put the shine.

We are provided as hors d'oeuvres to the seafood ingredients in our store.

Can you taste the coolness in the season to be warm throughout the year, in order to have hors d'oeuvres very popular among the hors d'oeuvres that there is a number, and we have been a staple of the season thing.


☆X‘mas Dinner☆オードブル4種

              ”海鮮のゼリー寄せ”


レシピ :  生食用ホタテ貝柱・カニ身・釜揚げシラス

   

        コンソメゼリー・サラダ水菜・アンディーブ・トレビス


        完熟トマトコンカッセ・ニンニク・塩・胡椒・オリーブオイル


提供コース:単品でもご用意しておりますが、オードブルの付くすべてのコース


        *オードブル2~3品の中から選択できる様になってます。


期間  :  4月頃~10月頃(仕入れ状況により変わります。)

"Jelly of seafood"

Recipe: for raw scallops, crab Mi kettle fried whitebait
      Consomme jelly mizuna salad, endive, Torebisu
      Ripe tomatoes Con Kasse, garlic, salt, pepper, olive oil

Provide course: We are also available separately, but all courses stick of hors d'oeuvres

* I'm supposed to like can be selected from among the 2-3 from hors d'oeuvres.


Period:(It varies depending on the buying situation.) From April to October.



ご来店の際には是非ご賞味して頂ければと思います!!


それでは皆様お誘い合わせの上、ご来店をスタッフ一同心よりお待ち申し上げます!


     神戸牛 ステーキ「あぶり肉工房 和黒」  坂田賢介

I think that if you can do to relish in the case of coming to the store! !

So I would wait than all the staff feeling coming to a store on the Sasoiawase everyone!


Kobe beef steak「WAKKOQU」 Kensuke Sakata


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