皆さま、こんばんは (^O^)/
本日のランチは
ひとり部活
▼ 日替わりメニューもあります
▼ ボックスに押し込められている中身は…
▼ はい、また…
▼ エッグ入りのハンバーガー大好きです
この画像はビジュアル的にイマイチですね…
▼ Boss Burger Wagyu beef, lettuce, tomato, cheese,
homemade caramelized onion relish, beetroot, bacon,
egg and pineapple with aioli on toasted brioche and chips – $14.00
メニュー上は $14.00なのですが
チャージされるのは $11.20
オープニング当時だけの
サービスだと思っていたので
「どうしてメニューの価格と違うのですか?」
と伺ったところ
「この機械(キャッシュレジスター)が
馬鹿なんだよ!」 ですって
「じゃあ、ずっと修理しないで下さいねぇ~」
さて、20%OFFはいつまで続くのでしょう
** 今日はソイラテを
サービスしていただいちゃいました
Canteen Social
1 Corporate Ct, Bundall QLD 4217
: (07) 5512 8700
Monday to Thursday - 7am to 4pm
Friday - 7am to 9pm
Saturday and Sunday - Closed
【おまけ】
Colesのレシピサイト Taste.com.au に
ハンバーガーレシピがありましたので
ご興味のある方はどうぞ
Blue cheese burger with pear and red cabbage slaw ⇒ ★
ブルーチーズのソースが美味しそう
Ingredients
500g Coles Australian 3 Star Beef Mince
1 garlic clove, crushed
2 tablespoons flat-leaf parsley, chopped
1 teaspoon olive oil
4 slices Castello® Burger Blue
4 white hamburger rolls, split, lightly toasted
Chips, to serve
Pear and red cabbage slaw
1/4 cup (60ml) buttermilk
1 tablespoon olive oil
1 tablespoon lemon juice
2 teaspoons Dijon mustard
1 small pear, cored, cut into matchsticks
1 cup red cabbage, shredded
1 spring onion, thinly sliced
1/4 cup (25g) coarsely chopped walnuts
Method
Step 1
To make the pear & red cabbage slaw, combine buttermilk, oil, lemon juice and mustard in a large bowl. Season. Stir in the pear, cabbage, spring onion and walnuts. Cover and place in the fridge.
Step 2
Combine mince, garlic and parsley in a bowl. Shape into 4 even patties. Heat the oil in a large frying pan over medium heat. Cook patties for 3 mins each side or until cooked through. Top each patty with a slice of Castello® Burger Blue in the last 1 min of cooking.
Step 3
Top roll bases with slaw, patties and roll tops. Serve with chips.
Pray for Kumamoto
平成28年熊本地震義援金
についてはこちらからどうぞ!
熊本県庁のウェブサイト ⇒ ★
2015年4月4日(土) 横浜港発 ~ 7月16日(木) 横浜港着
⇒ 『飛鳥Ⅱで航く2015年世界一周クルーズ104日間の旅へ (≧▽≦) 』
104日間に参加いたしました
はいワン
ツゥ
スリ~ ありがとうございました