積丹元祖ウニ付き海鮮丼、ラーメン。 | 積丹 海鮮味処 御宿「新生」のブログ

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今の旬は、一本釣りした北海道の鯛と言われるコリコリのソイ、タコなどです。生うに2色、3色丼などもやっております。一番人気の積丹元祖ウニ付き海鮮丼は、ウニ、マグロ、ソイ、タコ、ブリ、イクラ、サーモンなど、テンコ盛りです。あわびも付けることもできます。

Now is the season of Hokkaido local rock fish called "Soi" and octopus. We have seaurchin with one more or two more choices seafood ricebowl, too.  Most popular seafood bowl is " Shakotan original seafood bowl", it comes with tuna, yellowtail, salmon, octopus, rockfish, salmon roe and Uni. You can add abalone , too.

本日からラーメンも再度始めます。連休、祝日などの混雑時はお休み頂いていることが多いラーメンですが、平日は基本やっております。ニセコで40年以上やっていた大人気のラーメンは、今もファンが多いです。

We start ramen again today. Nomarlly, we have ramen only for the weekdays. Holiday ,weekeneds, we dont have it a lot. Basically, we have ramen. Our ramen  was very popular in niseko at the bottome of the familly lift over 40 years. We still a lot fans coming from all over japan not only Niseko.

 

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