오늘은 지바현에 있는 마쓰도시민회관에서 한국요리 수업을 진행했어요.
치즈 특집이라서 치즈순두부찌개,치즈김치김밥,치즈계란말이를 시연하고 만드는 시간이었어요.
24명의 일본분들이 참여해 주셨고 열심히 수업에 참여하시는 모습에 감명 받았습니다!
今日は千葉県にある松戸市民会館で韓国料理の授業を行いました。
チーズ特集なので、チーズ入りスンドゥブチゲ、チーズ入りキムチキンパプ,チーズ入り卵焼きをデモンストレーションして作っていただく時間でした。
24名の日本の方が参加してくださって、熱心に授業に参加される姿に感銘を受けました!
Today, I had a Korean cooking class at the Matsudoshi Community Center in Chiba Prefecture.
It was a cheese special, so it was time to demonstrate cheese soft tofu stew, cheese kimchi gimbap, and rolled omelet with cheese.
어제는 도쿄가 28도로 더운 날씨여서 밖에 나가지 않고 하루종일 마카롱을 만들었어요~
12년만에 만나자고 연락 온 홍콩친구에게 선물하고 싶어서 홍콩국기,한국국기,일본국기를 아이싱 해보았습니다🥹
혼자 만들기 심심해서 헬로톡 라이브를 켜고 진행했는데 게스트로 올라와 준 Jacqueline님이 미얀마 출신이라서 미얀마 국기도 그려보았답니다☺️
멋진 노래와 연주를 라이브해 준 재클린님에게 감사를 표합니다🥰
Yesterday, Tokyo was hot at 28 degrees, so I didn't go outside and made macaroons all day long😁
I wanted to give the Hong Kong flag, Korean flag, and Japanese flag as a present to my Hong Kong friend who called me to meet after 12 years, so I tried icing 🥹
I was bored to make it by myself, so I turned on Hello Talk Live. Jacqueline, who came as a guest, is from Myanmar, so I drew the flag of Myanmar. ☺ ️
소고기 뼈를 6시간 푹 고아서 만든 “사골곰탕”
요즘 계속 비가 와서 기운이 나질 않는데 곰탕 먹고 힘 좀 내야겠어요☔️💦🌦️🌧️☂️
Beef bone soup made by boiling beef bones for 6 hours🐂
I don‘t feel energized because it’s been raining these days, but I‘ll have to eat gomtang and cheer up. ☔ ️ 💦🌦 ️ 🌧 ️ ☂ ️
牛肉の骨を6時間じっくり煮込んで作った「牛骨コムタン」
最近ずっと雨が降って元気が出ないので、コムタン食べて力をち出したいです☔️💦🌦️🌧️☂️
까루아 커피 리큐르,맛차 리큐르를 넣어 만든 색다른 맛의 보쌈😁
カルーアコーヒーリキュールと抹茶リキュールを入れて作った一味違うポッサム😋
A different taste of “Bossam”made with Kahlua coffee liqueur and flavored tea liqueur😬