こんにちは。(^^)
Good afternoon.
本文 Body Text
ブルドッグではなく、「ブルダック」です。
It's not a bulldog, it's a "Buldak".
昨日の昼食として、弟がくれたものを食べました。(^^)
For lunch yesterday, I ate what my brother gave me.
「ブルダック」とは、韓国の炒め麺のことです。
"Buldak" is Korean stir-fried noodles.
液体スープとかやくを取り出します。
Remove the liquid soup and toppings.
熱湯を注ぎ入れます。
Pour in boiling water.
熱湯を入れてから、4分間、待ちます。
Add boiling water and wait 4 minutes.
お湯を切ってから、液体スープを投入。
Drain the water and add the liquid soup.
続いて、かやくを投入。
Next, add the toppings.
よくかき混ぜて、出来上がり。(^^)
Stir well and it's done.
「激辛」とのことで、確かに辛いのですが、日本の唐辛子のような妙なえぐみがなくて、純粋にピリピリとした辛さが、逆に心地よく、甘味さえ感じました。
It was described as "super spicy," and indeed it was, but it didn't have that strange bitterness that Japanese chili peppers have; rather, it had a pure tingling spiciness that was rather pleasant and even tasted sweet.
食べた後も、胃の中でピリピリした感覚があるのですが、そこからポカポカと身体が暖まるような快感を得ました。
Even after eating it, I still had a tingling sensation in my stomach, but then I felt a pleasant warmth in my body.
美味しかったです。(^^)
It was delicious.
これは、リピートあり、ですね。(^o^)
This is something that will be repeated.
それでは、また。
See you again.
木蓮😺
MagnoliaMintaka
あとがき Postscript
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