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みそ玉とトマトの共演、みそ玉アートいかがでしょうか⁉️ ご案内です⬇️ 🍅 🍅 🍅 🍅 🍅 真っ赤なチェリートマトとお味噌が合体し、可愛さ、美味しさがダブルになりました♡ 大人気、品田美幸先生の味噌玉作りワークショップを体験したい方は、 お名前、ご住所、メールアドレス、電話番号を明記の上、こちら k.miyaguchi@redgoldfromeurope.com からお申込み下さい。 先着25名様限定です。 *味噌玉にお湯を注ぐだけで美味しいお味噌汁ができます。 日時 : 2019年10月26日(土) 11時~12時15分 場所 :築地食まちスタジオ http://www.tsukiji.or.jp/join/studio/  東京都中央区築地4-16-2千社額2階 ℡ 03-3541-9444 参加費:無料 SUPER HIT! COME AND JOIN US IN THE WORKSHOP OF MISO-BALL ART Date: 26 October 2019  11:00~12:15 Place: Tsukiji Shokumachi Studio http://www.tsukiji.or.jp/join/studio/ Sensyagaku 2F, 4-16-2 Tsukiji, Chuo-ku, Tokyo ℡ 03-3541-9444 Participation fee: free / limited to the first 25 persons Sweetness and Deliciousness have doubled with the harmony of a vivid red cherry tomato and a miso-ball. You can participate in the Miso-ball Art Workshop guided by the famous instructor Ms. Miyuki Shinada by just sending an email to this address k.miyaguchi@redgoldfromeurope.com, with your name, address, telephone number and email. • Miso-ball is made from fermented soybean paste, soup stock, dry provisions, etc. You can enjoy delicious miso soup just adding boiled water to a miso-ball. https://www.facebook.com/events/942541166104074/?ti=as

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