Once upon a time, there was a takoyaki shop owner in a certain place. He created a stylish Takoyaki restaurant in a property of Tokyo Station. He trained at a famous takoyaki shop in Osaka and opened a fashionable takoyaki restaurant by a famous designer. He created a delicious gourmet dish of diced beef steak and six takoyaki on a hot steak griddle. He made seafood spaghetti topped with takoyaki and Akashiyaki ochazuke. "Takoyaki can be a staple food, but it's also good to use it as a side dish. Takoyaki is a food that can truly revolutionize." His goal was to become No. 1 at the Takoyaki Festival. He was commended by the city as an excellent shop. Unfortunately, he didn't win No.1 at the Takoyaki Festival, but he won the Special Jury Prize. He left these words like this.“Takoyaki is a gift of Osaka. It will livealive in this heart every forever.” He ran a nice restaurant. In his later years, he had a wonderful life planning.
あるところに、たこ焼き屋の店主がいました。彼は、東京駅内の物件で、お洒落なたこ焼きレストランを作りました。彼は大阪のたこ焼き屋の優れた名店で修行して、有名なデザイナーが手掛けたたこ焼きレストランを開業しました。ステーキ用の熱い鉄板に牛肉のサイコロステーキにたこ焼きが6個のっている美味しいグルメを作りました。シーフードのスパゲティにたこ焼きがのっているものを作ったり、明石焼きのお茶漬けを作ったり、彼はこう話しました。「たこ焼きを主食にするのもよしだけど、わき役にするのもよし。たこ焼きは、正しく革命がおきる食べ物だ。」彼の目標は、たこ焼きフェスでNo.1になることだった。彼は優良店として都に表彰されました。彼はたこ焼きフェスで、残念ながら惜しくもNo.1にはなれませんでしたが、特別審査員賞を受賞しました。彼はこう言葉を残しました。「たこ焼きとは、大阪の恵みである。永遠に不滅です。」彼はステキなレストランを運営しました。晩年、彼は、素晴らしい人生設計を送りました。