In October's episode of Dining With the Chef, we made Beef and Taro potato stew.
10月の Dining With the Chefでは、牛肉と里芋の煮物を作りました。
I love Taro potato, but I don't make it often enough...
It has that creamy texture that I just love!
里芋、大好きなのですが、なかなか里芋のレシピが浮かばず、作る回数が少ないのですが、これは美味しい!!あの、クリーミーな感じがいいですよね。
And what's more, the chef teaches us how to use leftovers to make a delicious croquette!!
そして、何よりも良いのが、残りの材料を利用して、コロッケも作っちゃいました!
Oh this was good!! You can pack it up and take them with you on a picnic because it will stay delicious even if it gets cold.
これがまた、超、美味しい!!ホカホカも良いけど、冷めても、具材の味がしっかりついているので、冷めてもいきます!
10月の Dining With the Chefでは、牛肉と里芋の煮物を作りました。
I love Taro potato, but I don't make it often enough...
It has that creamy texture that I just love!
里芋、大好きなのですが、なかなか里芋のレシピが浮かばず、作る回数が少ないのですが、これは美味しい!!あの、クリーミーな感じがいいですよね。
And what's more, the chef teaches us how to use leftovers to make a delicious croquette!!
そして、何よりも良いのが、残りの材料を利用して、コロッケも作っちゃいました!
Oh this was good!! You can pack it up and take them with you on a picnic because it will stay delicious even if it gets cold.
これがまた、超、美味しい!!ホカホカも良いけど、冷めても、具材の味がしっかりついているので、冷めてもいきます!