第413回 Dinar in Japan 1 食堂1 | Yukarinの旅行・自然・食べ物・cooking わがままブログ

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I am a teacher at a private ONLINE Japanese cooking School in English. My foods are influenced by mum and grandma.
https://yutaka-22-naturalriches.jimdofree.com/

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Do you have trouble that you are always busy?

Do you want to add your recipes to new cuisine such as Japanese foods?

Do you need recipes for Japanese foods in English? 

Do you need one-to-one cooking lessons? 

 

 If you are interested in Japanese homemade foods even a little, please contact Yukarin.

We will be ready to provide ways you would like to learn.

 

 

 

Hi, there. How are you doing?

Today’s image is NIKU UDON, beef and white noodle at a local diner. 😋 This is my favorite and I think it is a local food here, Osaka area.😆 Many noodle restaurants serve the food, but less are there my favorite taste.  Many of them serve sweetly tasted beef on noodles, but I like a simple taste of beef, simmered with just a simple UMAMI UDON soup.



I think you will enjoy the local Japanese dinar's atmosphere. 

You can see the interesting menu. It is written by calligraphy and the price with Chinses characters.



I guess you might feel afraid that you jump into the kind of diners if you do not speak Japanese. But remember that they are so kind, including customers eating there. They would help you order what you want to eat, using their gesture and their  English they can speak as possible.



I hope you will dive into this type of restaurant to experience real Japan.

Thank you for visiting my blog.

 

 


 

皆さまいかがおすごしでしょうか?

今日は、ある食堂の肉うどん!なかなか私好みの味の肉うどんが見つからなかったけれど、ここは私好みでした! 肉うどんは関西のソールフードです。お店によっては、お肉を甘辛く炊いて上に乗っけているのですが、私好みの味は、そのうどんの出汁だけで炊いたもの。凝ったことはしなくていい、その出汁で炊いてくれ~と毎回思っていましたがやっとこさ、好みの味に巡り逢いました~♬

 

これも個人の好みで、小さいころに食べた味がそうだったからに違いありません。そして関西で肉といえば、牛肉。だから肉うどんは牛肉が入ってなくてはだめなのです。

お店もノスタルジックな感じでタイムスリップしたようでした。しかし店員さんは、皆さん、若者でした~(笑)それだけはイメージとちがった。(笑)

本日もありがとうございました。

 

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私が主催するスクールは、オンラインの料理教室です。 料理のビギナーで料理教室に行くにくい、自分のペースで学びたいような人達を対象にしています。料理も習いたいけど、日本の料理文化なども知りたいという人欲張りな方にはぴったりです。 皆さまの周りで探しているような方がいらっしゃれば是非紹介して頂けますと幸いです。 もちろん、日本の方にも学んでいただけるレッスンをご用意しています。 英語でお料理してみませんか?まだ外国人の方から習うには敷居が高い!と思っていらっしゃる方、英語で何かを学びたい方には楽しく学んでいただけます。 日本語英語の両方での受講も可能です。 ご興味のある方は、この画面にある、【Contact to YUTAKA cooking class】または、スクールホームページのCONTACT USからご連絡ください。お待ちしております。 成約されましたら、少しばかりのプレゼントを用意しております。 どうぞよろしくお願いします。