第153回 We enjoy foods colors. 目で食事を楽しむ | Yukarinの旅行・自然・食べ物・cooking わがままブログ

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I am a teacher at a private ONLINE Japanese cooking School in English. My foods are influenced by mum and grandma.
https://yutaka-22-naturalriches.jimdofree.com/

Hi, there. How have you been?

One day, I met a friend from Tokyo and enjoyed dinner at a restaurant with fresh and delicious vegetables harvested by a farm in Shiga.

All foods made us enjoy both appearance and taste. Especially, the appetizer looked so wonderful.

The main dish was also good, which is OUMI Pork. It tasted so juicy and sweet.

And the last dish was vegetable SUSHI, which was for vegan, and looked so a bouquet.

 

Anyway, I enjoyed this meal and found it important that the appearance is also important to attract people. It could change the good time not only a meal but also a kind of attraction.

Thank you for visiting my blog.

 

 

皆さまいかがおすごしでしょうか。

先日、東京から友人が来まして、食事を一緒にしました。

旅行すると野菜不足になりがちなので、野菜の美味しいレストランを予約し、食事を楽しみました。そのお店は、近江野菜を中心にメニューが作られておりまして、お気に入りのお店です。野菜は滋賀の契約農家から直接仕入れている近江野菜で味が濃く、メインに出てきた豚肉も近江豚でして油も甘くて美味しかったです。

最後のお寿司もビーガンの方に喜ばれそうな野菜のみのお寿司でした。

全盛の野菜の盛り合わせは、彩りが良く見るだけで楽しい気持ちになりました。

お料理を作る際は、味も大切ですが、目でも楽しいと思ってもらえるよう作って行きたいなと感じさせる食事内容でした。

本日もどうもありがとうございました。