Speaking of Summer... - 夏といえば・・・
Okinawa is famous for Go-ya- (bitter melon)!!
I received such a huge Go-ya-.
沖縄といえば。ゴーヤー︎
こんなに大きなゴーヤーをいただきました。
Summer is just around the corner
and it's a Go-ya- season.
夏になると
いよいよゴーヤーの時期ですね。
Previously I shared a video cooking Go-ya-
with my nephew on YouTube.
Please take a look at it if you haven't watched it, yet.
以前、YouTubeにて甥っ子と
ゴーヤー作りをアップしました。
まだ、見てない方は
是非チェックしてみてください。
Go-ya- seeds in the photo have some colours.
写真のゴーヤーの種は色が付いています。
Go-ya- can be eaten even after turning yellow
and seeds turning red. It actually increases
its sweetness and nutritious values!
ゴーヤーは黄色くなって
種が赤くなっても食べることができます。
甘味も増して、栄養価も高いようです!
My mother taught me so
but I've only eaten green Go-ya-.
母から教えてもらった情報ですが、
私は緑のゴーヤーしか食べた事がありません
Have you ever eaten yellow Go-ya-?
みなさんは黄色になった
ゴーヤーを食べた事はありますか?
YouTubeチャンネル開設しました。
是非、チェックしてみてください。
チャンネル登録もよろしくお願いします。
↓ ↓ ↓
https://m.youtube.com/channel/UCV46rJdAAUXPqWvdBdeC7xw
こちらからも開きます!
↓ ↓ ↓