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[English follows / movie in English and Japanese🇺🇸🇯🇵]  #本日の児玉酒 は、 初めて、英語と日本語2ver.で撮ってみました! (👉スクロールすると日本語ver.になります 長くなってしまったので分けました🥺)   石川県・西出酒造さんの 『春心 兼六桜 昼 純米吟醸』    石川県酒造組合連合会と石川県工業試験場が連携された「いしかわ花酵母開発プロジェクト」 その一環として開発されている限定酒です。  兼六園の八重桜の花びらから分離した酵母を使って醸造しているもので、 天然酵母ゆえに培養するのに時間と手間がかかるそう。  桜を思わせるようなすっきりとした香り、 口に含むと まったりとした柔らかい甘味が口いっぱいに広がり、名前の通り春のお"昼"のような うららかな日中のほがらかさを感じさせる口当たりです。  これに対して展開されているもう1タイプの「夜」は、豊潤な香りとキレが特徴だそう。    今年はなかなかお花見をすることは叶いませんが、 こちらのお酒を通して、兼六園の桜を愛でてみるのはいかがでしょう🌸🍡      Today's #bilingualsakegirl choice comes from Nishide Brewery in Ishikawa Prefecture, the ”Kenroku-zakura Daytime Junmai Ginjo”  This sake is formulated as part of the process of ”Ishikawa Flower Yeast Development Project” in collaboration with Ishikawa Prefectural Federation of Sake Brewing Associations and Ishikawa Prefectural Industrial Testing Center.  It is brewed from yeast separated from the petals of cherry blossoms in Kenrokuen, the one of most famous Japanese garden in Ishikawa. It takes great time and effort to handle this natural yeast.  Refreshing scent reminiscent of cherry blossoms, mild sweetness spreads through, and as the name suggests, it's like the ’daytime’ of spring, filled with mellow cheerfulness.  Actually, it's not easy for us to enjoy sakura or cherry blossom this year, though this sake may help us do so in a different way. Please enjoy our national flower!       #兼六園 #西出酒造 #兼六桜 #portrait #instalike #misssake #児玉アメリア彩 #ミス日本酒 #日本酒 #日本酒女子 #日本酒インスタグラマー #ポン酒タグラム #日本酒フォト #sakekampai #sakebottle #飲酒タグラム #酒スタグラム #日本酒で乾杯 #sakelover #sakephotography #sake #sakegirl #sakestagram #japanesesake #japanesemodels

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