#本日の児玉酒 は、
長野県千曲市の長野銘醸さん

『特別純米 聖山(せいざん)
無濾過生原酒 ひとごこち』





遠くに吟醸香も感じつつもしっかりとしたお米の香りが広がり、

口に含むと味わい深さ、酸味のバランスも良く、後味に舌の上に残る旨味が心地良い一本





個人的に、とても好みの味わいです…桜


口に含んで思わず「おいしっ」って一人で呟いてしまいました…お願い








今年の夏は暑くて 浴衣も着物風にしてだいぶ引っ張りましたが、さすがに入れ替えかな。



luv ya!
Aya A. K.



Today’s recommended sake is the 
"Seizan Tokubetsu jyunmai, muroka namagenshu" from Chikuma-shi in Nagano.

The scent of rice spreads firmly while feeling a bit of fruitiness in the distance,
good balance of tastefulness and acidity, with comfortable umami remaining in the mouth.

Talking of me, this type of sake is one of my most favorites!

This sake can be purchased in GINZA SIX now, so don’t forget to try it!