30年前ぶりのリベンジ!思ひ出の海の幸 | cityボーイの✨あすから庭散歩♪

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【海鮮七輪】30年前ぶりのリベンジ!思ひ出の海の幸 をアップロードいたしました。

子供の頃、家族で新潟市の角田浜へキャンプに行き、素潜りで取った岩牡蠣をバーベキューして食べて以来30年ぶりに調理した様子を動画撮影した内容になります。

今回も、新たな食材での七輪料理に挑戦してみました。またまた編集作業が進まずアップロードギリギリの完成となりお見苦しい点があるかもしれませんが御理解いただければ幸いです。


そして「庭ちゃんのささやかな休日ナチュライフ」でコンセプトとしているのは…、

年間休日80日前後 夜勤の関係もあり自由に過ごせるのは40日くらいと数少ない中で、自宅に居ながら可能な範囲で気軽に昔ながらのシンプルな生活を再現していこうというものです。

自然の素材にあまり手を加えずありのまま美味しく食べていければ幸せなのでは?

また誰でもマネ出来るようにという方法を追求していければと考えています。

主に今回使用した七輪を使った焼きがメインになると思いますが、「庭いじり〜通信」や「CITYボーイの庭散歩」で仕入れた食材などともコラボして進行していく予定ですので、今後も庭チャンネルを宜しくお願いいたします。

※補足
私は英語を理解していません、翻訳にはGoogle翻訳アプリを使用しています。


[Seafood Shichirin] Revenge after 30 years!  Memories of seafood

has been uploaded.

When I was a child, my family went camping at Kakuda Beach in Niigata City, and I barbecued rock oysters that I caught while free diving and ate them.This is a video of me cooking it for the first time in 30 years.

This time too, I tried making Shichirin cuisine using new ingredients.  Once again, the editing work has not progressed and the upload was completed at the last minute, so there may be some unsightly aspects, but I hope you understand.

The concept behind “Niwa-chan’s Little Holiday Naturlife” is...


I have around 80 days off a year, and because I work night shifts, I only have about 40 free days, so I'm trying to recreate the simple, old-fashioned way of life as easily as possible while staying at home.


Wouldn't we be happy if we could eat natural ingredients deliciously as they are without much modification?


I also hope to pursue a method that anyone can imitate.


I think the main thing will be grilling using the shichirin that we used this time, but we also plan to collaborate with ingredients procured from "Gardening ~ Tsushin" and "CITY Boy's Garden Walk", so in the future, Thank you for your continued support of the garden channel.


※supplement

I don't understand English, I use Google Translate app for translation.