神戸牛「コールドビーフ」(^^)!!"Special cold beef" | 神戸牛ステーキ「あぶり肉工房 和黒(Wakkoqu)」のブログ

神戸牛「コールドビーフ」(^^)!!"Special cold beef"

神戸牛 ステーキ 「 あぶり肉工房 和黒」 坂田賢介のシェフ’s ブログ


こんばんは!!


坂田賢介のシェフ’sブログをご覧頂きありがとうございます。


今日は「”特製 神戸牛コールドビーフ”」をご紹介いたします。


使用部位はモモ肉の一部である”イチボ”又は”ヒウチ”を使用してます。


神戸牛のモモ肉の味は濃厚で甘味もあり、霜降りの加減も程良く、バランスの取れた味わいが楽しめます。


そのモモ肉を特別な調理法で半日間仕込み、低温でローストして香ばしく仕上げます。


特殊な技法で調理して有る為に、しっとりと仕上がっております。

Good evening! !
Thank you very much for seeing the chef 's blog of Kensuke Sakata.
We introduce the "" special Kobe beef cold beef "" today.

Use sites are using "Hiuchi" or "Ichibo" which is a part of the thigh meat.
There is also a heavy, sweet taste of thigh meat of Kobe beef, the degree of marbling also moderately, I can enjoy a balanced flavor.
Was charged for half a day in a special recipe that thigh meat, and finish fragrant with roasted at low temperature.
In order to have it cooked in a special technique, I am finished with moisture.



神戸牛 ステーキ 「 あぶり肉工房 和黒」 坂田賢介のシェフ’s ブログ

             ”特製 神戸牛コールドビーフ”


レシピ : 神戸牛モモ肉・塩・胡椒・ニンニク・タイム・ローリエ・イタパセ

      玉ねぎのスライス・ショウガポン酢で召し上がって頂きます。


期間  : 年間通してご用意致します。(仕入れ状況により変わります。)


提供コース : 単品注文 1人前 ¥2,000-


"Special Kobe beef cold beef"

Recipe: Kobe beef thigh meat, salt, pepper, garlic-time Laurier Itapase
I will eat a slice ginger pop vinegar and onion.

Period:I prepare to go through a year. (It varies depending on the buying situation.)

Provide course:One person ¥ 2,000 ordered separately


コース -Course


おまかせコース 220g ¥12,000
オードブル2品又はオードブルとガーリックライス、サラダ、焼き野菜、デザート、コーヒー (ブレッド or ライス)
220g Chefs Suggestions Two Appetizer,or Apperizer,Garlic Rice,Dessert,Coffee (Bread or Rice)
特選和黒コース 220g ¥13,700
オードブル、スープ、サラダ、焼き野菜、デザート、コーヒー (ブレッド or ライス)
220g Wakkoqu Course,Appetizer,Soup,Dessert,Coffee (Bread or Rice)

特選 -WAKKOQU -Special Selected KOBE BEEF

ロース 250g ¥13,700
オードブル、サラダ、焼き野菜、コーヒー (ブレッド or ライス)
250g Special Course Sirloin,Appetizer,Coffee (Bread or Rice)
ヘレ 220g ¥13,700
オードブル、サラダ、焼き野菜、コーヒー (ブレッド or ライス)
220g Special Selected Tenderloin,Appetizer,Coffee (Bread or Rice)



*上記、コースメニューのオードブル2~3品より選択出来るようになってます。



"特製コールドビーフ”を是非、お試し頂ければと思います。


尚、「タタキ」・「肉刺し」は生食条例により当面の間、お休みさせて頂いてます!!

* I'm supposed to be able to choose from 2-3 appetizers above, of course menu.

I think by all means, and if you can try the "special cold beef".

It should be noted that, for the time being, "sashimi of meat", "seared beef" is I am allowed to carry out the rest of the raw food regulations! !


それでは皆様お誘い合わせの上、ご来店をスタッフ一同お待ち申し上げます!!


    神戸牛 ステーキ「あぶり肉工房 和黒」  坂田賢介

So everyone on the invitation alignment, I would staff look forward to your visit! !

Kobe beef steak「WAKKOQU」 Kensuke Sakata


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*参考にして頂ければと思います。