• 01 Dec
    • 可愛すぎる◯◯◯ | Something Too Cute

      [ストラトフォード散策 6]このチョコレート可愛すぎてつらい😭✨どこもクリスマス一色ですね🎄🎅🏻⛄️🦌🔔✨このチョコを買いました(下の箱)♬◆レオ・トムソン・キャンディーズ┗ 55 Albert Street, Stratford, Ontario┗[月-土]9:00~17:30┗[日]11:00~15:00┗ 1-888-271-6910[Stratford Exploring 6]These art pieces of chocolate are too cute it hurts!😭❤️❤️❤️Christmas atmosphere everywhere🎄🎅🏻⛄️🦌🔔✨We got this box of chocolate! (bottom one)🍫◆Rhéo Thompson Candies┗ 55 Albert Street, Stratford, Ontario┗[Mon-Sat]9:00am~5:30pm┗[Sun]11:00am~3:00pm┗ 1-888-271-6910

      13
      テーマ:
  • 30 Nov
  • 29 Nov
    • 凍えるぜ… | Freezing out here...

      [ストラトフォード散策 4]「凍えるぜ…」-2℃の気温の中、くるみ割り人形が寒そうにそう言ってるように見えました🙋🏻‍♀️(笑)[Stratford Exploring 4]“So freezing standing here...”This nut cracker guy looked like he was saying it under the -2 weather😬

      テーマ:
  • 28 Nov
    • お馬さん大好き | Love Horsie

      [ストラトフォード散策 3]馬の優しいおめめ大好き🐴ずっと見つめてたらおじさんが「なでてみる?」と言ってくれたのでナデナデさせてもらいました❤️童心にかえった☺️[Stratford Exploring 3]Love their profound eyes😍✨I turned into a child when they let me pat the horses🐴💕

      テーマ:
  • 27 Nov
    • コーヒーカップが冬の装い | Coffee Cup Wears Winter Outfit

      [ストラトフォード散策 2]カナダ最大のカフェチェーン、ティム・ホートンズのコーヒーカップがニット(くつした?)柄でクリスマスな装い🔔かわいい😍❤️[Stratford Exploring 2]Tim Hortons’ cup has a Christmassy (a sock?) look now🎄🎅🏻🦌

      2
      テーマ:
  • 26 Nov
    • フェアトレードのオーガニックコーヒー | Fair Trade Organic Coffee

      [ストラトフォード散策 1]お友達夫婦とストラトフォードへ🚗私にとっては初の訪問!ここのカフェの抹茶ラテ美味しかったしまた行きたいなあ💎◆バルザックス・コーヒー┗ オンタリオ州に13店舗あるお店は、フェアトレード※された自家焙煎のオーガニックコーヒー、お砂糖、ココアや、地産のオーガニックミルクを使っています☕️🥛✨┗ オーナーさんはカナダ版“マネーの虎”の「ドラゴンズ・デン」で勝利したダイアナ・オルセンさん👩🏼‍💼┗コーヒーを愛したフランスの小説家、オノレ・ド・バルザックとパリのカフェに影響を受けているそう🇫🇷※発展途上国で作られた作物を適正な価格で継続的に取引することで、持続的に生産者の生活向上を支える仕組み🌎[Stratford Exploring 1]Explored Stratford with our friends♬I’d love to go back to this cafe again for matcha latte🙏◆Balzac’s Coffee┗The shop has been offering #FairTradeOrganic coffee, sugar and cocoa since 1997 and all milk used is organic and locally sourced🐮┗The owner Diana Olsen is a winner of Dragon’s Den (@cbcdragon) opened 13 locations of this shop across Ontario, Canada🇨🇦🐉┗Inspired by a French novelist, Honoré de Balzac, one of “history’s consummate coffee aficionados” and cafés in Paris

      テーマ:
  • 25 Nov
    • カナダの冬景色 | Canadian Winter Scenery

      この間こんなに寒かったのに最近は雪もなく氷点下でもない毎日♬でもこれからもっと寒くなると思うとゾッとするなぁ…🌀😨It’s been very mild these days comparing to this suddenly happened last week✨I’m not ready for the lower temperature though💦☃️☃️☃️

      1
      テーマ:
  • 25 Aug
    • お仕事 in 浜松町 | Work in Hamamatsucho

      お仕事で文化放送さん開催の夏祭りイベントに参加させていただきました🌻🍉その時の様子をチラッと♬広報PRというのは基本的に「裏方」。メインの立ち位置の方に光を当て、輝いていただくために動くことがお仕事です。いろんな方とお話の中で学ぶことも多くよい刺激をたくさんいただきました。こういう機会があるのはありがたいことです☺︎I attended a summer festival event in Hamamatsucho, organized by Nippon Cultural Broadcasting Inc., as a Public Relations representative for my client.The PR’s job most mainly consists of “behind-the-scene work” like this to keep our clients shine.It was an exciting opportunity for me to interact with many people and gain some insights for my career.Much appreciated.

      テーマ:
    • 東京出張 | Business Trip to Tokyo

      広報PRのお仕事で東京へ✈️お仕事が終わった後、トロントで6年ほど前に知り合っこずえとやっと再会できました🙌(4年ぶり!)久しぶりだったのに昨日も会っていたような感覚が懐かしくて嬉しかった💕関西人二人組、関西弁を振りまきながら汐留ビルディングでディナー後、増上寺まで歩いて、やっぱり東京タワーの近くまで行ってみるっ!?👀ということで来てみた。そして撮ってみた。こんな近くまで来たのは20年ぶり?やっぱり東京のシンボル、東京タワーが好きだ🗼✨✨✨(こずえ撮り方レクチャーありがとう!)大好きな友人とたくさん話して笑って泣いて(?)お仕事の疲れも吹っ飛んだ夜❤️After work at Hamamatsucho (introduced in my story), finally reunited with my dear girl Kozue (@subtlething) whom I met in Toronto 6 years ago🎉🍻😆It's been 4 years and we had a lot to catch up but it felt like we just saw each other yesterday.We took a walk to Zojoji-temple near Tokyo Tower but suddenly decided to go closer to the tower like an adventure!✨Had so much blast and a refreshing time🎵It's always a great feeling to get together with people you adore❤️

      テーマ:
  • 23 Aug
    • 夏野菜のカラフルサラダ | Colourful Summer Vegetables Salad

      元気が出るカラフル夏野菜サラダ(水茄子、きゅうり、トマト、パプリカ、赤かぶ、絹さや、カイワレ、オクラ、ヤングコーン、揚げじゃこ…その他?)のジュレマスタードドレッシングがけ🎵🎵🎵◆炭焼笑店 陽 お初天神 裏参道┗大阪市北区曽根崎2-10-6 1F┗5:00pm - 3:00am (年中無休)┗06-6809-1177Colourful summer vegetables salad(eggplant, cucumber, tomato, paprikas, red turnip, snow peas, radish sprouts, okras, baby corns and fried young sardines) with jelly mustard dressing on top🥒🍆🍅🌽🥕🐟

      テーマ:
  • 22 Aug
    • ラーメンを食べるために初体験 | First Time Experience for Ramen

      食いしんぼう投稿ばかりでごめんなさい😋弟がラーメン激戦区大阪・西中島南方の人気ラーメン店「人類みな麺類」に母と私を連れて行ってくれました🎵ものすごい行列で1時間半待ち💥ラーメンを食べるためにこんなに並んだことがないのでカルチャーショック😳お腹がすいてたまらなかったけど、面白い経験ができました✨◆人類みな麺類┗大阪市淀川区西中島1-12-15┗11:00am - 2:00pm / 5:00pm - 9:30pm (年中無休)┗※チャーシューがなくなり次第終了┗072-725-1334Sorry for the continuous food porn🙇🏻‍♀️My young brother took me and my mom to a very popular ramen restaurant Jinrui Mina Menrui in Nishinakajima Minamigata, Osaka for lunch🍜The area is known as a hot spot for ramen restaurants but I would never have imagined to be in a huge line (1.5 hours waiting) for a bowl of noodles!!😳My hungry belly was killing me for a culture-shocking experience🍥

      テーマ:
  • 20 Aug
    • 日本のPRについて | The Perception of PR in Japan

      汗だくになりながらみなさんと公式コンテンツ用の作業✊️日本は本当に暑くてたまらない😵💦💦汗水流して何かをつくりあげることは、一緒に動いてくださるチームや作品に対する思い入れも一層深くなる🙏華やかだと思われがちなパブリックリレーションズ(PR)業界、実はこうした時間のかかる地味で地道な作業と、長期にわたる内外のステークホルダー(利害関係者: 取引先、愛顧客、企業内部の人員)との良い関係づくり無くして成り立たないのです。心苦しいことになかなか理解は得られませんが、北米と日本でのPRへの理解にはまだまだ大きな差があり、残念ながら日本ではPRが勘違いされている場面(⚠️「広告」「宣伝」「イベント」という意味に限ったものではありません)を非常に多く見受けるので仕方がないのかも知れません。それでもなお「驕れる者は久しからず」という言葉をいつも胸に。脈々と地中を流れ根を育てる水のように、人を、社会をより良くするパブリックリレーションズ人でありたいです。まやかしから生まれるものは長く続かないと私は信じています。Being soaked in sweat, working on a new content project with my PR team🎥Geez, Japan is so hot and humid!!😬💦However, it is true that the tougher the task is, the deeper the appreciation for my team and our creation.Sadly many get misconception on the real world of public relations (PR) all over the world, especially here in Japan, but the fact is far from flashy or flawless. Our job consists of every small, invisible-like effort to build success and long term relationships with stakeholders internally, externally.I see the concept of PR in Japan is still in great need of development to get rid of the wrong perception (PR = advertising) influenced before and after the World War II.All that said, what I pursue as a PR specialist is to keep being modest and humble to make good people and society shine brighter, like the water stream under the ground nurtures the roots.Always grave the line in the heart "Arrogance goes before the fall."

      3
      テーマ:
  • 18 Aug
    • 江坂の倉庫イタリアン | Warehouse Restaurant in Esaka

      7年前トロントで知り合ってからずっと慕ってくれている可愛い妹みたいなRIKAと和食×イタリアンのお店で晩ごはん🇮🇹 (ドイツに行っても頑張れ✊️)お店は友人が選んでくれたお互い初めてのお店だったのですが、お料理、ワイン、お店の雰囲気、食器の美しさ(丹波焼 だそう!)、あたたかいおもてなし…全てとても気に入ったのでぜひ紹介させてください🙇🏻‍♀️「”和食の新しい価値の創造”を探求する」というコンセプトで、お魚、馬肉、お野菜など日本各地の新鮮な素材を使ったお料理を和食の職人さんがつくってくださる「Volare(ヴォラーレ)」というお店です。一枚目の写真は熟成された長崎産のイサキと塩やその他化学調味料を一切使っていないお店自慢の「ベジブロス」だけでつくられたアクアパッツァ。お魚とお野菜の味が引き出され、調味料を使わなくてもこんなに味に深みが出るんだ、と驚き!!実は食いしん坊二人組でパスタを二種類頼んだのですが(二枚目の写真がその一つ)、素材の組み合わせや和をベースにした味に新しさを感じながら本当に美味しくいただきました。今度はランチもぜひ行ってみたいな🎵◆Volare(ヴォラーレ)〒564-0053 大阪府吹田市江の木町14-9北大阪急行線・#江坂 駅 徒歩8分06-6318-7752ランチ 11:30~14:30ディナー 18:00~23:30Toronto girls reunion😆🙌✨Had Japanese × Italian fusion dinner with my young sis Rika whom I met in Toronto 7 years ago.Food, wine, tableware (Tamba ware = Tanbayaki, prominent brand pottery from Hyogo Prefecture, Japan), and warm services…since the restaurant, "Volare" my friend randomly picked turned out to be fantastic, I’d love to share my experience with hungry foodies out there🙏The restaurant specializes in fresh ingredients from all over Japan such as fish, horse meat, and vegetables under the concept of “re-creation of the new value of Japanese cuisine."The restaurant also boasts nonseasoned (no salt, pepper, seasoningsand any chemicals), healthy "vegetable broth" which used for Acqua Pazza (the fish is aged Isaki / grunt from Nagasaki Prefecture, Japan) in a pic.Surprisingly richflavour opened our eyes so widely to understand the value of pulling out the original taste of natura ingredients.We actually had two kinds of pasta dish (one of the dishes is in second pic) as well and were both amazed with the intriguing combination of Japanese inspired ingredients and flavours!I wanna try lunch time next time♬◆Volare14-9, Enokicho, Suita-shi,Osaka (Esaka), 564-0053+81-6-6318-7752Lunch 11:30~14:30Dinner 18:00~23:30

      1
      テーマ:
  • 16 Aug
    • 地道な作業の積み重ね | Tackling Tasks Step By Step

      業務提携していただいているPR広報チームの監査役として、動画撮影を実行させていただいた時の一コマ🎥色々と課題はありますが、こうした地道で小さな積み重ねがいつか花開くと信じて前進あるのみ😊Acted as a PR supervisor to organize a video shooting for my client!😉It's been challenging but I know good practice makes perfect and every little hard work pays off💪✨

      テーマ:
  • 15 Aug
    • 駅ナカの水族館 | Aquarium in Train Station

      すごく緻密!大阪・阪急梅田駅、三番街に展示されているレゴブロックで作られた京阪神の街並みです。どれも素晴らしかったですが中でもアクアリウムが私の中で特にお気に入り🐳What a detail👏Scenery of Kansai (Kyoto, Osaka, Kobe) area made of Lego blocks displayed at Umeda station, Osaka🚃Every artwork is phenomenal but I loved aquarium one especially!!!🐟🐠🐙

      テーマ:
  • 12 Aug
    • 20年以上の友情 | Over 20 Years of Friendship

      小学校の同級生たちと夏の陣❤️@アイスモンスター ルクア大阪店いつものように笑いすぎて腹筋鍛えられた。でもこの写真はみんなアイスを前に目が真剣😂Classic elementary school reunion🏫@Ice Monster, Lucua OsakaLaughed a lot as always!!Everybody's very serious with shaved ice in this pic though😂

      テーマ:
  • 11 Aug
  • 10 Aug
    • この赤いのな〜んだ! | Guess what this red is!

      大阪福島区にある地鶏料理のお店「炭香T2(スミコウテツ)」さんのポテトサラダ。びっくりする色ですよね??この赤色の正体は体に良い「ビーツ」というお野菜だそうです♬大和肉鶏のお刺身もいただいたのですが、「15分以内に食べ終わらない場合は途中でも下げに来る」というユニークなルールがありお皿と一緒にタイマーが🐓鮮度の良いうちに食べて欲しいというこのお店のこだわりの表れなのかな?面白い表現方法=ブランドのひとつだなと感心してしまいました♡とても甘みがあり美味しかったです。カレー塩で食べる大ぶりとり天もなかなかのボリュームでした🐓Potato salad at “Sumiko T2 (Sumiko Tetsu) in Fukushima, Osaka area.Such an eye-opening colour, insn’t it??Apparently this red comes from the beets!😲We had some Yamato Nikudori (chicken) Sashimi as well and were intrigued how it’s served with a timer to finish in 15 minutes sharp.If not, a server will come take the dish away whether it’s done or not.Supposedly to serve the chicken its freshest? I found this is somewhat an unique idea for the restaurant’s brand to stand out and be memorable.The volume of chicken tempura served with curry-flavoured was massive!◆炭香T2 (スミコウテツ)┗大阪府大阪市福島区福島1-7-19 リッチハイツ 1F┗ランチ11:30 - 14:00┗ディナー 18:00 - 23:00┗06-6147-7822

      テーマ:
  • 07 Aug
  • 06 Aug
    • 興福寺五重塔 | Five-Story Pagoda at Kofuku-ji

      奈良で移動中、車から五重塔が見えて思わず撮ってしまいました✨寺社仏閣見るのとても好き😊Passed by Kōfuku-ji (temple), built over 1300 years ago in Nara.Love seeing beautiful temples and shrines!!⛩

      テーマ:

プロフィール

Melody.K

お住まいの地域:
海外
自己紹介:
自然、ジャズ、美味しいごはんと日本酒がすき。 カナダ在住7年目。州認定バイリンガルPR広報コンサル...

続きを見る >

読者になる

AD

ブックマーク



AD

ブログをはじめる

たくさんの芸能人・有名人が
書いているAmebaブログを
無料で簡単にはじめることができます。

公式トップブロガーへ応募

多くの方にご紹介したいブログを
執筆する方を「公式トップブロガー」
として認定しております。

芸能人・有名人ブログを開設

Amebaブログでは、芸能人・有名人ブログを
ご希望される著名人の方/事務所様を
随時募集しております。