スキレットでチーズタッカルビ🧀 Korean style fondue in cast iron pan. 最近ネットでよくミリチーズタッカルビ🧀 すっごく美味しそうでずっと食べたかっので家で作ってみました。 お友達からおすそ分けしてもらった本場の手作りコチュジャンで味付け。 鶏肉、シャウエッセン、ネギ、舞茸、ピーマンなどを一緒に入れて、チーズと絡めていただきました。 これはまずいわけがない。はい、食べ過ぎました(笑) I often see this Korean dish on many website. It's just look so delicious 😋 My friend gave me homemade Gojujang that her friend made. It's Korean spicy bean paste. This homemade one taste so good. I used this bean paste to season chicken, veggies then stir fried in cast iron pan. Melt cheese in middle and dip chicken and veggies in. Only problem I had was just so good and ate too much😋 #dakkalbi #cheese #chicken #gojujang #homemade #homecooking #homecookedmeal #koreanfood #food #foodie #foodstagram #おうちごはん #おうちレストラン #チーズタッカルビ #コチュジャン #手作り #家庭料理 #スキレット

A post shared by EwaYuri Kitchen(エバユリ食堂) (@ewayuri) on

AD