今日はアメリカーンな夜ごはん。 ベイクドマカロニチーズ、BBQチキン、春キャベツのコールスロー、トマトサラダ。 息子がマカロニチーズ大好きだから、ソース多めに作ったら、今日のはチーズソース多すぎない?ってツッコミが入った。 「チーズ ガ オオスギル マカロニチーズ ナンテ ソンザイ シナイ」と、旦那がツッコミ返しをしてくれました。 私もまさかそんなこと言われるなんて思ってもみなかった(笑) Baked Macaroni & Cheese, BBQ Chicken tenderloin, coleslaw and tomato salad for dinner. My son likes macaroni & cheese. I made extra cheesy today and he said.."it's too much cheese today's Mac & cheese" I have never thought about someone said that "too much cheese for Macaroni cheese". I was surprised what he said and hubby said "there is no such thing like TOO MUCH CHEESE". Yes, that's what exactly what I was gonna say. Thank you. Lol #delistagrammer #homecooking #homemade #macandcheese #macaroniandcheese #coleslaw #bbqchicken #chickentenderloins #food #foodie #foodstagram #おうちカフェ #おうちごはん #マカロニチーズ #アメリカン #春キャベツ #コールスロー #ササミ #バーベキュー

A post shared by EwaYuri Kitchen (@ewayuri) on

AD